Julekonsert: Pitsj

pitsj_jul

lørdag 14. desember

kl. 20:00 – Billetter kr 150 (selges i døra)

Vokalkvintetten Pitsj gleder seg til å synge i Oslo igjen! Denne gang med en stemningsfull julekonsert ispedd gamle klassikere, tradisjonelle julesanger i nye og spennende arrangementer og noen helt rykende ferske nyskrevne julesanger – tolket og fremført av fem solide kvinnestemmer. Velkommen!

Pitsj består av Benedikte Kruse, Ane Carmen Roggen, Ida Roggen, Anine Kruse Skatrud og Anja Eline Skybakmoen.
I landskapet av vokalgrupper har Pitsj har gjort seg bemerket med sine finstemte tolkninger av norske pop‐ og viseskatter, og i sofistikerte arrangementer, signert noen av landets fremste musikere og arrangører. De gode tekstene står ofte i sentrum. Det finnes få rytmiske vokalgrupper som kun består av kvinnestemmer, og Pitsj rendyrker et sound som er både tøft og feminint.

Pitsj ble dannet i 1999, og fikk i 2006 mye oppmerksomhet og gode kritikker for sitt debutalbum “Pitsj” (Grappa). I 2009 kom gruppens andre plate; “Gjenfortellinger”, med standardlåter i ny norsk språkdrakt. Mange ble kjent med Pitsj gjennom “Norsktoppen” og NRKs program ”Kjempesjansen”, der dommerne brakte Pitsj til finalen. Pitsj har holdt konserter ved flere av landets festivaler, klubber og kulturhus, og de har turnert i Japan, Ukraina, Slovakia og på Cuba.

www.pitsj.no