Kampenjazz: DaMaNa

Søndag 23. februar

kl. 20:00 – kr 150/100

billetter kan kjøpes ved døra eller klikk her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

dag-magnus

DaMaNa

Hayden Powell:  trompet, Kristoffer Kompen: trombone, Kristoffer Alberts: baritonsax, Steinar Refsdal: tenorsax, Kasper Værnes: altsax, Øyvind Dale: piano, Adrian Myhr: bass, Dag Magnus Narvesen: trommer.

Skulle vi ønske oss et drømmelag av norske jazzmusikere fra den unge generasjonen som i dag er ±30 år, ville det fort lignet på oktetten DaMaNa. Navnet henter det fra lederen Dag Magnus Narvesen. Det er Narvesens komposisjoner som ligger til grunn for dette store bandet, som riktignok er stort, men som definitivt ikke er et storband. De individuelle musikerne og deres stemme står sentralt i musikken.

Da Dag Magnus kontaktet oss mente han at DaMaNa måtte passe utmerket på Kampenjazz, som han sa, da «eg har inntrykk av at de liker unge musikarar som spelar frynsete jazz». Dette er nok ikke korrekt, vi liker unge musikere som spiller god frynsete jazz. Og det gjør definitivt dette bandet.

Musikk med DaMaNa finner du på www.dagmagnus.com/sounds.html. Dette blir heidundrende flott!