Kampenjazz: Samkjørt – søndag 9. mars

Kampenjazz: Samkjørt

Søndag 9. mars kl 20:00 – kr 150/100 – billetter kan kjøpes på forhånd her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

samkjort

Julia Witek, Ingeborg Marie Mohn, Emilie Christensen: vokal med mer, Harald Lassen: tenorsaksofon, Tore Flatjord: trommer

Musikk til å le av. Ikke fordi musikken er komisk, men fordi du blir i et forferdelig godt humør av den!

Navnet til denne unge vokaltrioen med to unge menn attåt, skal så vidt vi skjønner uttales som en ung østlending som ikke kan uttale «kj»-lyden ville ha uttalt «Samkjørt». I en periode kalte bandet seg derfor Sam’s Shirt. Det er virkelig en samkjørt kvintett vi møter. Selv kaller de seg et Oslobasert hyggeband. Gjerne det, men det er også så mye mer.

Først og fremst en vidunderlig musikalitet og en fantastisk humor, «jeg har aldri sett elg», «føkk lunsj». Alle tekster på norsk, med det rytmiske rimet «jeg gidder ikke bruke penger på en kjed’lig lunsj-date, men ti øl og taxi hjem er helt straight». Det er så flott!

Men ikke la deg lure av den uhøytidelige tonen. Dette er seriøs musikk. Men vakkert og humørfylt er det også.