Barnas søndag: Rock the Kids!

rocka

En rocka barneforestilling for hele familien, med action, allsang og humor! 

søndag 23. og 30. mars kl. 14:00

billetter: kr 100

Bli med når Rockeprinsen Lario drar ut for å finne seg en rockeprinsesse. Han møter på Prinsesse Milara som er tatt til fange av det grusome trommetrollet & den sleipe bassfilliompen, og skjønner straks at hun er den perfekte kandidat, her trengs det bare en liten forvandling.

Prinsesse Milara vil gjerne bli en skikkelig rockeprinsesse dersom prinsen bare kan ta henne med bort fra det grusome trommetrollet & den sleipe bassfilliompen. Men hun vet ikke hvordan, og må derfor ha hjelp fra publikum for å få i gang forvandlingen.

Forvandlingen skjer gradvis etter hvert som Prinsesse Milara lærer seg å synge, danse og le som en ekte rocker. Forestillingen og sangene er hovedsaklig rettet mot alle barn mellom 4 og 100, så her er det noe for enhver smak og alder.