Kampenjazz: Suzy & 2

Søndag 6. april – Suzy&2

kl. 20:00 – kr 150/100 billetter kan kjøpes her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

Cecilie Giskemo: vokal, m’bira, kalimba, Siri Kvambe: vokal, melodika, klangstaver, Asbjørn Erlend Lerheim: gitar og  vokal, Lars Tormod Jenset: kontrabass, Sanskriti Shrestha: tabla, samt gjestemusiker.

Suzy&2 Collage A3 - 2

Suzy&2 er en trio som oppstod i Oslo i 2010. Instrumenteringen er inspirert av Cecilie Giskemos samarbeid med musikerer fra Zimbabwe. Senere har hun også utviklet prosjektet videre i samarbeid med nepalesiske musikere. Musikken som oppstod er dokumentert blant annet på plata «Suzy&2 in Katmandu».

Vi imøteser en spennende søndag et «anna sted», både musikalsk og besetningsmessig.

Konserten gjennomføres i samarbeid med Samspill International Music Network.