Babbel med Bruket

Babbel

torsdag 28. august – kl. 18:00

I forbindelse med teater-Norges arrangement Åpne Scener, inviterer Scenekunstbruket og Nordic Black Theatre til Babbel med Bruket. Torsdag 28. august kl 18.00 på Cafeteatret i Oslo er det fjerde gang babbel med Bruket avholdes. Arrangementet debuterte i fjor på Åpne Scener, og har siden blitt avholdt på Showbox, og i Tromsø.

Vi møtes kl 18.00 på Cafeteatret på Grønland. Baren er åpen med både varm og kald drikke, vi spanderer snacks. Etter alle presentasjonene kan vi henge og skravle utover kvelden.

I denne anledning lurer vi på om du har noe du vil snakke om?

Hva kan jeg presentere?
Hva som helst, men det må være knyttet til scenekunst. Det kan være tanker, ideer, forestillinger, prosjekter, noe du eller dere vil ha tilbakemeldinger på eller meninger.

Hvor lang tid har jeg på meg?
Inspirert av PechaKucha; Konseptet består av 20 slides/bilder som vises i 20 sekunder før det automatisk byttes til neste.  I løpet av disse 400 sekundene kan du presentere prosjektet ditt akkurat sånn du vil. Om du vil synge, danse, improvisere eller snakke er det helt greit.

Er det vanskelig?
Neida. Her kan du ta en titt på noen av presentasjonene som har blitt avholdt allerede. Det er uformelt, og veldig gøy!

https://www.youtube.com/watch?v=eGpyTPc-kOk

https://www.youtube.com/watch?v=jp7qigLiMv8

Ja, jeg har noe jeg vil presentere!
Så flott! Send forslaget til post@scenekunstbruket.no innen mandag 25. august. Du trenger ikke sende en fullstendig presentasjon, bare noen linjer om hva du vil presentere.  Hvis du vet om noen andre som også kan tenke seg å delta, send gjerne infoen videre til dem. Den ferdige presentasjonen må leveres som en PowerPoint-presentasjon.

Arrangementet er powered by PechaKucha.

scenekunstbruk