Teater: «Mine 24 timer» og konsert med » The Luppichinies»

Teater: «Mine 24 timer» og konsert med » The Luppichinies»

fredag 20. juni kl. 19:00 – kr 150

 

Hva hadde du gjort om kun 24 timer helt uventet ble utslagsgivende for livet ditt? 25 år gamle Linda lever livet som folk flest – med travel hverdag og full jobb. Med liten tid til å tenke på hva hun egentlig synes er viktig. En dag oppstår likevel noe uventet som tvinger henne til å revurdere alt. Vil en tidsramme på 24 timer gi Linda nye perspektiver, eller vil hun fortsette livet uforstyrret som før?

«Mine 24 timer» er det andre stykket jeg setter opp på Cafeteateret og selv spiller i med hjelp av Sigurd Martiniussen, Hanne Beck, Mathias Luppichini og Gina Kruse Ludvigsen. Forestillingen vil vises 20.juni kl 19.00. Etter forestilling vil det bli god acoustisk stemning med bandet «The Luppichinies. Totalpris for forestilling og konsert er 150,- kr. Velkommen skal dere være!