Kampenjazz konsert: Rafiki Road Trip

Søndag 30. november kl. 20:00 – Rafiki Road Trip med Solo Diarra

Marthe Lea: saksofon og vokal, Oddrun Lilja Jónsdóttir: gitar, Knut Olav Sandvik: bass
Øystein Aarnes Vik: trommer, Solo Diarra: Kora , djembe og balafon

rafiki

Den 30. november blir ingen vanlig kveld på Kampenjazz. Denne kvelden blir en fest hvor vi rydder dansegulvet slik at publikum ikke bare kan lytte, men også bevege seg til musikken.
Rafiki Road Trip er et band fra Oslos unge jazzscene. Bandnavnet er satt sammen av betegnelsen rafiki, som er swahili og betyr følgesvenn, og ‘road trip’, som for Jazz beat- og hippie-generasjonene ikke bare var en tur på veien, men en utforsking av nye landskaper og nye muligheter. Dermed er Rafiki Road Trip ikke bare et nyskapende og spennende jazzband, men også en reise i det nye med venner!

Rafiki Road trip spiller både afrikanskinspirert musikk og musikk inspirert av folkemusikk som bandets medlemmer har tatt med seg fra sine reiser.

I dette samarbeidet tar de med seg kora og balafonspiller Solo Diarra inn i det nordiske jazzlandskapet.

Solo Diarra er musiker fra Burkina Faso og kommer fra en anerkjent Griot-slekt av tradisjonelle musikere og historiefortellere. Solo Diarra bor nå i Norge hvor han jobber
som frilans musiker og er involvert i en rekke samarbeidsprosjekter. (http://www.solodiarra.com)

Denne kvelden skal musikere og publikum sammen skape en uforglemmelig konsertopplevelse

Konserten arrangeres i samarbeid med Samspill International Music Network, en interesseorganisasjon for verdens- og tradisjonsmusikere i Norge.

samspill_logo_large