konsert: Barokkarnene 25år jubileumskonsert!

BAR-Aldrinokbarokk-flyer-2014

ALDRI NOK BAROKK! spilles også på ARENA i Moss, søndag 14. september kl. 1900

Barokkanerne fyller 25 år. Siden debuten i  1989, med Ketil Haugsand som kunstnerisk leder og solist, har ensemblet vært en viktig ambassadør for tidligmusikken i Norge. Barokkanerne har samarbeidet med blant annet Rachel Podger, Emma Kirkby, David Hansen, Alfredo Bernardini, Kati Debretzeni, Rolf Lislevand og nettopp topp internasjonalt anerkjente gjesteledere og solister har vært en viktig oppskrift for ensemblets utvikling og suksess. I 2013 kom «EMPFINDSAMKEIT!» – en kritikerrost CD med konserter og symfonier av CPE Bach og i 2014 har vi spilt inn orkestermusikk av Georg Philipp Telemann – ny CD kommer ut på LAWO Classics rett over nyttår.

Jubileumssesongen 2014 i Oslo byr på:
15. september på Cafeteatret: Aldri nok barokk med Ketil Haugsand som solist og kunstnerisk leder

25. oktober på Nasjonalgalleriet: Musisk museum i samarbeid med seniorkurator Frithjof Bringager
23. november: UngBarokk med Walter Reiter i samarbeid med Barratt Due, Oslo Musikk- og Kulturskole og studenter ved NMH
9. desember på Nasjonalgalleriet: XO med Walter Reiter – J.S.Bachs Juleoratorium i samarbeid med seniorkurator Frithjof Bringager