Konsert: DameEtagen

dameegaten

DameEtagen til Caféteatret – lørdag 24. oktober!

 

DameEtagen til Caféteatret lørdag 24. oktober!

DameEtagen er et vokalensemble med 14 kvinnelige vokalister fra hele østlandet.

De så dagens lys høsten 2007 og medlemmene er erfarne vokalister og solister fra div. kor og vokalgrupper.

DameEtagen baserer sitt repertoar på vokale arrangement, tre hovedstemmer, noen «krydderstemmer» og solist, akkompagnert av piano, perc og/eller saxofon/fløyte. Blant låtmaterialet er det mye gjenkjennbart stoff, men ikledd nye og spenstige arrangement.

Ensemblet har vært mye på farten rundt på Østlandet og gjort mange event-jobber, og ett av særtrekkene ved DameEtagen ersolistene som alle viser sin egenart og tolkning av låtene. Det er både tette, klangfulle, tøffe, dype og vãre stemmer. Og at de har trøkk til sammen er det ingen tvil om.

Repertoaret består bl.a. av flere favoritter fra 80-tallet, og inspirasjonen henter de både fra pop, soul, jazz, blues og gospel-sjangeren.
Alle som har vært på DameEtagen-konserter vet det er et stort spenn, fra skikkelig «up tempo» via myke ballader til full trøkk.

Det ”beste” handler ikke bare om det musikalske. Disse jentene har fulgt hverandre i livets opp- og nedturer.
Nærheten og varmen i deres vennskap farger i stor grad uttrykket de har.  Etter mange år sammen har disse damene sett verdien av relasjonene og vennskapet som knyttes i en slik gruppe.  Gjennom DameEtagen har de funnet en form hvor de kan ivareta både vennskap og sanggleden sammen videre.
Dette er en energi som merkes!

Velkommen til å møte et inspirert ensemble, med vokalt spenstige og scenelekne utøvere.

Siri Christensen er musikalsk leder, dirigent og arrangør.

Med seg har de Lasse Guldbrandsen, en meget dyktig og allsidig pianist. Og på perkusjon: Rolf Øyvind Hæg.