Konsert: kampenjazz presenterer – Vassvik og Rønnekleiv

 

Søndag 4. oktober kl. 20:00 – Endring i kveldens program – DOZO har måttet avlyse konserten i dag, søndag 4. oktober.

På kort varsel har vi har vært så heldige å få de to innovative artistene Torgeir Vassvik og Kari Rønnekleiv til å spille.Torgeir Vassvik er en av Norges mest innovative musikere. I sitt spennende prosjekt Vassvik, blander han samisk tromme med strupe-joik og naturlyder. Vassvik har spilt konserter over hele verden, og nå senest på folkemusikkfestivalen Folkelarm i Oslo.

På Kampenjazz spiller han denne kvelden med en av sine faste medspillere, Kari Rønnekleiv. Rønnekleiv er utdannet fra konservatoriet i Trondheim og Royal College of Music i London. Hun har mottatt Grammy for beste samtidsmusikk, og spilt en rekke solokonserter på festivaler for samtidsmusikk. Vel møtt.

https://myspace.com/torgeirvassvik

Konserten arrangeres i samarbeid med Samspill International Music Network

 

 

Molde: Bjørnsonfestivalen 2008. Dozo. Kouame Sereba og Rolf-Erik Nystrøm

Molde: Bjørnsonfestivalen 2008. Dozo. Kouame Sereba og Rolf-Erik Nystrøm

Søndag 4. oktober kl. 20:00 – Dozo

Kouame Sereba: vokal, rytmeinstrumenter, munnharpe m.m. Rolf-Erik Nystrøm: saksofon

Kouame Sereba er en varm formidler, stemmekunstner og musiker i toppklasse som har gitt av seg selv til norsk publikum i mer enn 20 år, og som arbeider på tvers av genregrenser med folkemusikk, jazz, pop, poesi. Bakgrunnen hans fra Elfenbenskysten er i seg selv spennende nok, men det er det enkle, konsentrerte uttrykket som synes mettet av underliggende historier som skaper magien.

Rolf-Erik Nystrøm er overalt i norsk musikkliv – som sax-solist med orkester, som en tredjedel av samtidsmusikktrioen POING, i rene jazz- eller rockeband, på sammensetninger med musikere fra hele verden – og ikke minst i et langvarig samspill med Kouame i Dozo. Improvisasjon er alltid en viktig del av deres uttrykk.

http://www.kouamesereba.com/    http://nmh.no/om_musikkhogskolen/ansatte/rolf-erik-nystrom

Konserten arrangeres i samarbeid med Samspill International Music Network

 Print

http://www.samspillweb.no/