Miljøpartiet De Grønne – Den nye aktivismen

den_nye_aktivismen

lørdag 5. september

kl. 19:00 – gratis inngang

Miljøpartiet De Grønne representerer en ny politisk og sosial bevegelse, hvor fokuset er på de store samfunnsutfordringene vi står overfor – og hvordan vi kan løse dem, fortrinnsvis med engasjement og entusiasme heller enn kamp-retorikk og skittkasting. MDG takker syklister, isbader, sår solsikker og deler ut grønnkålfrø. Vi inviterer velgerne med på verdens viktigste dugnad – det å få verden, Norge, Oslo og nabolaget vårt på rett kjøl igjen.

Vi inviterer til en helaften i aktivismens tegn. I en sofasamtale med Rasmus Hansson, Harald Nissen og lokale aktivister får vi historier fra lange liv som aktivister, og forteller om hvorfor og hvordan de nå bruker den politiske arena for å fremme de gode løsningene.

Kanskje både lokalpolitikken, gatekunst og geriljahager er viktigere enn man skulle tro ved første øyekast. Kanskje er det nettopp her at den store revolusjonen er i ferd med å foregå?

Velkommen til en kveld med store visjoner, gode historier, engasjerende entusiasme og godt selskap.

https://www.facebook.com/events/696087073854789/