Vandrekonsert

VANDREKONSERT 28

Bli med på tur med Sørafrikanske rytmer!

Er du glad i musikk og dans og liker å gå på tur? Befinner du deg i Oslo lørdag 28. november? Da har du sjansen til å bli med koret Inkululeko på en unik vandrekonsert!

– I Sør-Afrika står man ikke stille når det er musikk på gang. Musikken er med både i arbeid og på tur. Inkululeko Cultural Group er en norsk sanggruppe med repertoar fra det sørlige Afrika. Koret som i dag teller i dag teller 15 medlemmer, ble startet for over 25 år siden som et ledd i solidaritetsbevegelsen mot apartheid i Sør Afrika og har blant annet sunget for Desmond Tutu og Nelson Mandela. Akkurat nå planlegger Inkululeko en vandrekonsert gjennom Oslos gater, og du er invitert.

– Vi starter med en ca tre kvarters konsert på Cafeteateret kl. 14 00 der marimbaspillerne «Nye Mukwa Marimba «også er med, og fortsetter med en kort fellesvandring i november-skumringen med innslag av sang og rytmer. Her håper vi å få hjelp av trommegruppe fra Lakkegata skole. Vi går over nye Akrobaten bro til «tigerstadens urbane jungel», gjennom Barcode, forbi Operaen og til Oslos nyanlagte strandpromenade.

Arrangementet er gratis, og passer for alle som vil være med, barn eller voksne. Inkululeko håper å dele sang- og rytmegleden med folk flest i løpet av arrangementet.

– Våre sanger er korte og morsomme med fengende rytmer. Sangene ledsages for det meste av lette danse- og gå-trinn,- både for å holde takten, men også til felles opplevelse. For et lyttende publikum er det lett å henge seg på og bli revet med!

Har du ledig kalender og befinner deg i nærheten? Bli med og få en fin opplevelse for hele familien.

Les mer om koret og arrangementet på:

www.inkululeko.no