TEKSTLAB SCRATCH FESTIVAL

 

TEKSTLAB SCRATCH FESTIVAL 6. -16. NOVEMBER

  • på DRAMATIKKENS HUS, CAFETEATRET/ NORDIC BLACK THEATRE OG NORSK SKUESPILLERSENTER

10 dager med nyskrevne råtekster, work in progress visninger, the politics of identity, samtaler, seminar, prøverom, festival café, scratch visninger & stunts på Dramatikkens hus, Cafeteatret / Nordic Black Theatre og Norsk Skuespillersenter. Festivalen er gratis

For fullt festival program, se her:

www.tekstlab.com/festival

PROGRAM CAFETEATRET (gratis inngang, ingen påmelding)

Her vises bl.a Scratch prosjektene som er utviklet ved TekstLab Scratch Prøverom på Norsk Skuespillersenter 6.-8. november av: Mariko Miyata Jancey, Erlend Auestad Danielsen, Camilla Borud Strandhagen, Daniel Rodrigo Nilsen, Hilde Hannah Buvik, Tonje Olaussen, Chollada Phinitduang & Elise Austad

FLYER HOVEDSIDE 2015

TORSDAG 12. NOVEMBER

16.00 Scratch Festival Café

17.00 Scratch visninger, stunts og samtale

19.00 Programmet fortsetter på Dramatikkens hus

FREDAG 13. NOVEMBER

16.00 Scratch Festival Café

17.00 Scratch visninger: tekst i bevegelse, stunts og samtale

19.00 Programmet fortsetter på Dramatikkens hus

LØRDAG 14. NOVEMBER

15.00 Scratch Festival Café

15.30 Scratch visninger, stunts og samtale

19.00 Programmet fortsetter på Dramatikkens hus

MANDAG 16. NOVEMBER

19.00         TekstLab Scratch Kveld

med Tekstlab Unge Stemmer & scenekunstnere som presenterer    egen idé, tekst, låt, dans, musikk, sang, poesi, spoken word

21.00 JAM og festivalavslutning

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/tekstlabscratchfestival/

https://www.facebook.com/events/534983040011033/

https://www.facebook.com/events/548558435295041/

TekstLab er støttet av Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere Bergesenstiftelsen,Talent Norge og gjennomføres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens hus og Cafeteateret/ Nordic Black Theatre.

 

 

Se program her: Tekstlab Scratch Festival

 

TekstLab Scratch Festival med: Eugenio Barba, Julia Varley, Ali Djabbery, Manoucher Darakhshanfar, Cecilie Lindeman Steen, Daniel Rodrigo, Uma Feed Tjelta, Uma Isabelle Schanke, Linn Christin Aagedal, Julian Skar, Hanna Filomen Mjåvatn, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Amalie Eggen, Sofia Knudsen Estifanos, Zeze Kolstad, Alma Bø, Sulekha Ali Omar, Shanti Brahmachari, Mariko Miyata Jancey, Jeaninne Masika Lukusa, Christine Vik Bratvold, Mine Nilay Yalcin, Camilla Borud Strandhagen, Hilde Hannah Buvik og Birgit Nordby med flere scenekunstnere og TekstLab Unge Stemmer