KulturKlovene Julekonsert

kulturklovene_julekonsert

Det har vært et begivenhetsrikt år for KulturKlovnene. Vi gleder oss til å avslutte 2015 med å invitere til en intim, varm og gratis julekonsert tirsdag 1. desember på Cafeteatret! Kvelden kan by på musikalske perler som kjente julesanger og mye mer! Det blir blant annet gjensyn med våre vokalister fra tidligere musikaler på Den Norske Opera & Ballett og ikke minst levende musikk!

Produsent: Dang Pham
Konferansierer: Lyly Che / Linda Nguyen
Sang: Michelle Nguyen / Pauline Östgård / Luong Tran / Danh Nguyen / Tran Luong / Lucas King / Marianne Lindbeck
Musikere: Thien An Van (keyboard) / Dinh Hop Doan (piano/synth) / Tony Thong D. Nguyen (trommer) / Luong Tran (gitar) / Anders Krøger (cello) / Oskar Guthushagen (gitar) / Fredrik Jangås (kontrabass) / Magnus Finnanger (trommer) / Luong Hoa (lyd).

Det er GRATIS INNGANG til arrangementet, men vi håper at du vil gi ditt bidrag ved å være med på auksjonen på både spennende og nyttige premier. Det vil også være loddsalg, samt mulighet for å donere via en donasjonsboks.

Kveldens innsamlede overskuddsmidler vil gå til vårt non-profitt arbeid med mangfoldig scenekunst for unge mennesker.

Det blir salg av mat og drikke i regi av Cafeteateret! Selvfølgelig også gløgg og pepperkaker. Kom i skikkelig julestemning med KulturKlovnene!

Hilsen KulturKlovnene

————————–———————–
OM AUKSJONEN
Frem til konserten og på selve konserten har vi en rekke spennende auksjoner. Oversikt over auksjoner:

*Auksjonsvarene kommer fortløpende her! Følg med!*

AUKSJONSREGLER

Alle bud er offentlige og legges inn ved å skrive en kommentar under bildet med summen som du byr. Du kan legge inn så mange bud du ønsker i løpet av auksjonen, og du kan by minimum 50 kroner over forrige bud. Det tilkommer ikke saler eller andre kostnader.

Budgiver må være 18 år eller eldre/myndig. Er du yngre og ønsker å by må foresatte gjøre dette i sitt navn. KulturKlovnene forbeholder seg retten til å avvise/slette bud. Misbruk og annen uønsket oppførsel vil føre til utestengelse. Dersom du mener at dette er gjort på feil grunnlag – ta kontakt med KulturKlovnene.

Straks du har avgitt et bud er dette bindene. Fiktive bud er ulovlige.

Å oppgi falske opplysninger for å legge inn fiktive bud er forbudt i følge straffelovens §270.
Frakt:

Auksjonsvaren må hentes på konserten, evt. få tilsendt per post etter avtale. Utlevering av gjenstand skjer etter at betaling er mottatt.

Feil og mangler:
Gjenstanden overtas i den stand det befinner seg i.

Betalingsfrist: Gjenstanden må være betalt senest 01.12.2015

Dersom betaling ikke er mottatt innen denne datoen vil budet gå til neste budgiver.