Tekstlab Scratch Kveld

MANDAG 16. NOVEMBER, CAFETEATRET KL 19.00
TekstLab Scratch Kveld, JAM & Festivalavslutning!

TekstLab Unge Stemmer & scenekunstnere avrunder hele TekstLab Scratch Festival med å ta over scenen og presentere egne råtekster & work in progress! Dans, tekst, musikk, sang, poesi, spoken word og mye mer

-Så blir det JAM & Festivalavslutning!

Velkommen! Gratis inngang!
Vi åpner dørene fra kl.18.30
Scratch snacks i baren

Vil du være med på å prøve din egen tekst/idé på scenen denne kvelden? Se info:

Ønsker du å delta på Scratch?
Har du en idé til en tekst, låt eller dans? Send inn din idé/work in progress. På TekstLab Scratch Kveld får du muligheten til å utvikle din idé sammen med kunstnere og mentorer, og anledning til å presentere idéen på scenen foran & i dialog med publikum. Interessert? Påmelding/ spørsmål sendes til: scratch@tekstlab.com.

For mer informasjon:
www.tekstlab.com

Velkommen!
Hilsen TekstLab-teamet

TekstLab er støttet av Norsk Kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Bergesenstiftelsen, & Talent Norge og TekstLab Scratch Festival gjennomføres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens hus og Cafeteateret / Nordic Black Theatre