Kampenjazz: Oslo Art Trio

Oslo art trio

Søndag 24. januar kl. 20:00 – Oslo Art Trio

Mikhail Alperin: piano, Evelina Petrova-Alperin: trekkspill, Roberto Dani: trommer

Billetter: kr 200/150 – forhåndsbestilling her: nordicblacktheatre.hoopla.no

Prosjektet «Mirrors» er en homage til en av verdens største filmmakere, russiske Andrej Tarkovskij som døde i 1986. En filmskaper om hvem Ingmar Bergmann sa at han er den største, en filmskaper som oppfant et filmspråk som kunne speile livet som en drøm – som en refleksjon.

Tarkovskij uttrykte at «alle prosesser i verden fødes i kampen mellom det gamle og det nye, mellom det som dør og det som forsterker livsstyrke». Musikken er komponert av Alperin, Petrova-Alperin, Roberto Bonati, og Aumi Tinaka, inspirert av russisk folkemusikk og kulturkretsens myter og fortellinger.

En folketone kombineres med en av Alperins komposisjoner. Som Tarkovskijs filmer kan vi forvente oss en reise mellom virkelighet, symboler og tegn i lyd

En konsert med prosjektet fra «Resonans» på Gjøvik i mai 2015 finnes tilgjengelig på

Sjekk: www.youtube.com/watch?v=7WkgACZ0q_A.