Kampenjazz – sesongsåpningkonsert for vår 2016

17 jan fb

Søndag 17. januar kl. 20:00 – SESONGSTART – Dobbeltkonsert: SKRAP & Hulbækmo-Roligheten Duo

Anja Lauvdal: keyboard. MS10 og mye mer, Heiða Jóhannesdóttir Mobeck: tuba og mye mer

Hans Hulbækmo: trommer, André Roligheten: saksofoner

billetter: kr 200 / 150  forhåndsbestilling her: nordicblacktheatre.hoopla.no

SKRAP er Heida Karine Johannesdottir Mobeck på tuba/effekter og Anja Lauvdal på synther. Duoen spiller improvisert musikk med populærmusikalske byggesteiner. Bandet er også årets Jazzstipendiater, og lager 2016s bestillingsverk for Moldejazz med Trondheim Jazzorkester.pastedGraphic.png

Dagens andre duo er en nyskaping. Hulbækmo og Roligheten er begge velkjente Kampenvenner som trives meget godt i åpne musikalske landskap. De tar til seg av musikk fra overalt og gjør det til sin egen. Opplev duoens debut på Kampenjazz.

Sjekk: https://soundcloud.com/skrapskrap/