Audition for kort film

audition-room

torsdag, 18. februar, fra kl. 1700 til ca. kl. 2000

oppmøte kl. 17 – audition fra kl. 18

Vi søker skuespillere til en novellefilm. Det blir audition førstkommende torsdag 18. februar fra kl. 17:00 til ca. 20:00 på Nordic Black Theatre / Caféteatret. Du/dere trenger ikke å ha erfaring fra tidligere, men det gjør heller ingenting om du/dere har det. Vi er på utkikk etter; tre gutter med innvandrerbakgrunn i aldersgruppen 17-26 år, og en kvinne i alderen 30 – 50 i større roller. Vi er også på leting etter en jente i alderen 17-26, tre menn i aldersgruppen 25-40 og en kvinne i aldersgruppen 25-40. Spre gjerne ordet og tips aktuelle kandidater. 

Om regissøren og manusforfatteren
Ali Parandian (f.1982) har sin utdannelse fra den norske filmskolen på Lillehammer hvor han studerte filmlyd (2010). Han er født i Teheran, Iran. Han flyttet til Norge da han var syv år gammel. Og er oppvokst på henholdsvis Løten og Bærum, og har bodd i Oslo-området de siste femten årene. Foruten å arbeide som lyddesigner og lydlegger på filmer har han laget kortfilmen «Journey», og lydinstallasjonen «Untitled I, A Poem for Norway» som han stilte ut på Ultimafestivalen 2015, Ekkofestivalen 2015, Oslo Kulturnatt og Åpne Hus 2015. I skrivende stund arbeider han med ferdigstilling av novellefilmen «En Dialog» og er i utvikling med andre kortfilmer.