Fullt – Frilansfrokost: Saksbehandlers topp 10 søknadstips!

 

 

 

 

 

 

 

Denne frilansfrokost er fullt!  (også ventelista)

 

 

12651328_1022872514436382_297882137216776134_n

På vår Frilansfrokost den 19. februar får vi besøk av to personer som daglig behandler søknader om tilskudd til musikktiltak.

De har begge lovet å gi sine topp 10 søknadstips, og de vil fortelle deg hva de håper å finne når de blar gjennom søknadsbunken.

Musiker og artist Monica Ifejilika vil sette de under lupen, og stille spørsmålene som musikere ofte lurer på. Det er også mulig for deg til å stille spørsmål fra salen.

Larz Tvethaug er saksbehandler i FFUK. FFUK gir støtte til innspilling av fonogram, prosjektstøtte, reisestøtte, tilskudd til arrangering av kurs-/seminarvirksomhet, stipend for etterutdanning, med mer.

Birgitte Sandve er saksbehandler i Kulturetaten i Oslo Kommune, som gir tilskudd til prosjekter på musikkfeltet, gjennom ordningene: Løpende tilskudd til kunst- og kulturtiltak, Raske resultater for kulturnæringsaktører, Innovasjon i kunst og kulturnæringene, med mer.

Velkommen til frilansfrokost med FFUK og Kulturetaten i Oslo kommune! Som vanlig kan du få kjøpt suppe til en billig penge, og kaffen er på huset! Gratis inngang.

Frilansfrokost arrangeres av Samspill, Nordic Black Theatre og MØST

Påmelding via Møsts hjemmeside: https://www.musikknettverk.no/