Konsert: Trio Toccata

Toccata_3
Trio Toccata presenterer «Hjertet i musikken, en konsertserie i fire deler»
Del 4: LIDENSKAPEN
Fredag 06.05.2016, Caféteatret (Hollendergt. 8 på Grønland) kl. 19.30. Dørene åpner for publikum kl. 18.30.
Det er klart for 4. – og siste –  del i konsertserien “Hjertet i musikken”. Vi har reist fra inspirasjonen, gjennom forelskelsen og lengselen, og er nå fremme ved LIDENSKAPEN!
Kjærligheten til musikken og livet er den røde tråden gjennom konsertserien.
Den 6. mai spiller TRIO TOCCATA (Camilla Rognes – fiolin, Vivian Sunnarvik –  cello og Torhild Fimreite – klaver) Mendelssohns trio nr. 2 i c-moll og «Fire årstider i Buenos Aires» av Astor Piazzolla. Tango for alle pengene!
Skuespiller ELISABETH DAHL beriker oss med utvalgte tekster.
Som avslutning på konserten inviterer vi publikum til å bli igjen og fortsette i fri samtale med oss rundt musikken og det som måtte dukke opp. Caféteatret er et ualminnelig hyggelig konsertsted – det er gode muligheter for å få seg både noe godt i glasset og på tallerken under  (og etter) konserten, m.a.o. er det verdt å ta seg en tur på fredagskvelden!
Billettsalg kort eller kontant i døren:
Voksne: 200,-
Student/honnør: 100,-
Skoleelever : 50,-
Ønsker du å reservere en billett på forhånd, send en epost til post@triotoccata.com.
NB! Du kan fint komme på denne konserten selv om du ikke har fått med deg de foregående! Programmet er frittstående.
Konserten er støttet av Furestiftelsen.
HJERTET I MUSIKKEN – en annerledes konsertserie
Trio Toccata inviterer til fire forestillinger med det beste av klavertriolitteraturen koblet med forskjellige interessante tekster, bl.a. utdrag fra komponistenes brev og tekster av forskjellige diktere – i del 1,2 og 4 fremført av skuespiller Elisabeth Dahl, grunnlegger av The Norwegian Shakespeare Company. I del 3, «Lengselen», hadde vi med oss Martin Ravndal Hauge, professor i teologi fra Universitetet i Oslo, til å lese fra og fortelle om Salomos Høysang.
Om de medvirkende 6.5.:
Elisabeth Dahl er skuespiller utdannet i klassisk teater ved Mountview Academy of 7
Theatre Arts i London, og i fysisk teater ved Circomedia Bristol, England. Hun har jobbet i mange år som skuespiller i det frie feltet i London og Oslo, og turnert internasjonalt med bl.a. The American Drama Group og International Theatre Crossroads. Hun har turnert med DKS med soloforestillingen Radiodager, og gjort en rekke diktopplesninger, bl.a. med Apropos Konsertserie. Hun jobber som skuespiller i The International Ibsen Stage, hvor hun spilte flere av Ibsens kvinneskikkelser på Teatermuseet i Oslo sommeren 2014. Elisabeth er kunstnerisk leder i The Norwegian Shakespeare Company, som nylig avsluttet turnéen av Macbeth – the Making of a Murderer, hvor hun spilte Lady Macbeth.
Trio Toccata består av fiolinisten Camilla Rognes, cellisten Vivian Sunnarvik og pianisten Torhild Fimreite.
Camilla er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt, Guildhall School of Music and Drama i London og Norges Musikkhøgskole, og hun er etterspurt både som solist og kammermusiker.
Vivian er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og etter fortsettende studier i USA er avtalebøkene fulle både med solospill og kammermusikk.
Torhild har diplomeksamen fra NMH og videre studier i Italia og USA. Hun har vunnet flere priser, og har hatt flere solistoppdrag med norske symfoniorkestre. For tiden deler hun sin tid mellom undervisning, solospill og kammermusikk.
Både Vivian og Camilla har ofte spilt duo med Torhild. Våren 2014 begynte vi endelig å spille klavertrio for fullt sammen – da hadde vi omsider landet i samme by! Kammermusikken ligger vårt hjerte nærmest. Vi brenner for denne formen og ønsker å bringe den ut til mange!!
Velkommen!!!