Global Nights: lørdag 28. mai

May 28 / Performance: poetry & music
9 pm @ Cafeteatret, Hollendergata 8 / cc 100
billetter kan kjøpes HER eller i døra


Nyankommer på den norske musikkscenen, utsøkt poet og artist Nomzi Kumalo med band som er inspirert av jazz, blues, folk, country og mye mer. Nomzi Kumalo & Band presents the most exquisite poetry embraced by music inspired by jazz, blues, folk, country and so much more.

Fotograf_Nicki_Twang_prosjektAlex_016
foto: Nicki Twang

Nomzi Kumalo, er en sanger i singer-songwriter-tradisjonen, poet og mor. Hennes usedvanlige fine poesi uttrykker en reise mot sannheten med en musikk inspirert av jazz, blues, folk, country og mye mer. På scenen har hun med seg Francesco Hygen Puddu (chapman stick), Bernd Thomas Garmann Klare (banjo) og Hans Kristian Daviknes (trommer).
(EN) Nomzi Kumalo
, is a singer songwriter, poet and mother. The most exquisite poet, her lyrics are embraced by music inspired by jazz, blues, folk, country and so much more – expressing her journey towards the truth. The accompanying musicians for her concert at Cafeteateret are Francesco Hygen Puddu (Chapman stick), Bernd Thomas Garmann Klare (Banjo) and Hans Kristian Daviknes (Drums).

1_global-nights-programme-2016

last ned programmet her som PDF: Global Nights 2016