Oslo Internasjonale Teater – Tilfang

oit

Oslo Internasjonale Teaters mål har hele tiden vært å øke tilfanget av internasjonal samtidsdramatikk i Norge. TILFANG er også overskriften når vi denne gangen retter blikket hjemover, mot et knippe utenlandske dramatikere som bor og arbeider i Norge. Vi ønsker å feire det internasjonale tilfanget som allerede finnes i norsk teater, og kikke nærmere på en håndfull spennende og forskjellige stemmer.

Denne kvelden vil du få høre utdrag og korttekster av:

Nelly Winterhalder (DE/NO)
Kate Pendry (UK/NO)
Khaled Elshmaa (EG/NO)
Gianluca Iumiento (IT/NO)
Benjamin Noble (UK/NO)

Tekstene framføres av elever ved Nordic Black Xpress. Lesningen avslutter et to-ukers kurs i tekstarbeid og skuespillerens møte med moderne dramatikk, der elevene har hatt OITs Øystein Ulsberg Brager som veileder.

Gratis inngang.

Velkommen!