Konsert: Kamerunsk tropenatt med Grace Eboue

grace_eboue

VELKOMMEN TIL EN TROPENATT MED GRÂCE EBOUÉ !

Glem kjølige synther og introverte tekster. Grâce Eboué serverer varme, smittende rytmer, fengende melodier og engasjerende tekster på sitt nye album «A cœur ouvert» og vi er stolte av å invitere deg til en tropenatt på Cafeteatret / Nordic Black Theatre den 04. September kl 19:00.
Dette blir en livlig og fargerik konsert med hele 8 musikere på scenen, med bakgrunn fra både norsk og utenlandsk musikkliv. Grâce selv har en scenepersonlighet som er få forunt og lover både dansing og allsang denne kvelden.

Musikeren, låtskriveren og sangeren Grâce Eboué kom til Norge fra Frankrike i 2002. Hun begynte å lage sin egen musikk i 2013 etter en reise tilbake til hjemlandet Kamerun da hennes mor gikk bort. Moren var drivkraften bak et kjent kor i Kamerun og Grâce har sunget i kirkekor så lenge hun kan huske. Etter å ha tolket en av morens favorittsanger i begravelsen hennes og spilt den inn som et minne om henne ble Grâce Eboué inspirert til å lage egen musikk. De nye sangene fungerte både som terapi for Grâce selv og som en hyllest til hennes mor.

Gjennom musikken ønsker Grâce å formidle tanker om kjærlighet og politikk, urettferdighet og håp. Her er det aldri et kjedelig øyeblikk, med innslag av både pop, soul, bossa nova og… Kamerunsk Bikutsi!!!
«Kamerun er jo hele Afrika i miniatyr! Til de som enda ikke har vært der vil jeg i mellomtiden gi en smak av de kamerunske fester.», sier Grâce.
Melodiene er umiddelbare og fengende og sniker seg fort under huden. Du kommer sannsynligvis til å ta deg selv i å nynne på flere av låtene med et smil om munnen etter å ha hørt på plata og etter å ha sett henne live.

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE KONSERTEN !!!

Bandet består av:
Marcel Mandji – kor og bass
Jan Hole – keyboard
Jesse Heckman – kor og saksofon
Henrik Dale – trommer
Solo Diara – percussions
Johanna Dahl Bryne – Kor
Karo Karoline – kor

– SUPPORT: CELINE SIMERS
Celine Simers synger om de helt nære tingene. Det vonde og det morsomme. Det uforståelige og det enkle. Med uskyldige formuleringer og en god dose melankoli. Celine Simers skriver låter du kan gråte og le av, drømme – og gjemme deg bort i. Med keyboard og sin særegne stemme treffer musikken og tekstene på norsk rett i hjertet. I juni slapp hun endelig sine to første singler.
Celine har tidligere hatt turnéer i Norge, og spilt i England og Sverige, og har lagt fokuset de 2 første årene på å opparbeide seg konserterfaring.
Link til musikk: https://open.spotify.com/artist/13yuiizQ6EER8FX4gLceJF
https://tidal.com/artist/7908051
Facebook-side: https://m.facebook.com/celinesimersofficial/

Featuring:
– DJ De Lambert
– Becky Aberra

Om Grâce Eboué:
For musikk:
https://open.spotify.com/artist/7KL0LRZhzaLvbBtp0Hzqv6
Og info:
http://ebouegrace.no/

Inngang : 150 NOK