Frilansprisen 2016 – frilansskuespillernes egen pris

Norsk Skuespillersenter ønsker deg hjertelig velkommen
til utdeling av

Frilansprisen 2016
– frilansskuespillernes egen pris 

En kveld med prisutdeling, bobler og underholdning!

collage_Utøvere FP16Gull

Når:     Torsdag 23. mars 2017, klokken 20:00
Hvor:  Cafeteatret, Hollendergata 8, på Grønland i Oslo

På tross av et tøft arbeidsmarked, er det mange frilansskuespillere som jobber beinhardt for å skape spennende kunst. Med denne prisen skal frilansskuespilleren fram i rampelyset og få en velfortjent oppmerksomhet!

Frilansprisfinalister 2016: Siri Seljeseth, Peder Opstad og Mari Moe Krysinska. Mer informasjon om de nominerteher. Vinneren av Frilansprisen 2016 avsløres denne kvelden.

Om prisen
Frilansprisen ble lansert i 2010 og deles ut årlig av Norsk Skuespillersenter. Prisen skal hedre en frilansskuespiller som har jobbet målbevisst og variert, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper og som har bidratt positivt til frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.
Vinneren kåres på bakgrunn av en nasjonal nominasjonsprosess. Juryen består av Norsk Skuespillerforbunds leder Knut Alfsen, kunstnerisk konsulent ved Norsk Skuespillersenter Linn Meyer Kongshavn og fjorårets vinner Gard Bjørnstjerne Eidsvold. Prisen består av et stipend på kr. 10.000,- samt diplom.

Om kveldens program
Vi ønsker å vise bredden i feltet frilansskuespillere jobber i. Få med deg blant annet Nils Petter Mørland som kveldens konferansier, innslag av Kjersti Elvik, slampoesi med Fredrik Høyer, storslått sang fra DUHT-koret samt drivende god livemusikk! Fullt program lanseres i mars.

En aften til heder og ære for landets frilansskuespillere, en kveld der bransjen møtes og stemningen står i taket.

Arrangementet er gratis og alle er hjertelig velkomne!
Meld deg på her for å sikre deg plass.

Innslipp fra kl 19:30, men kom gjerne tidligere og ta et glass i Innvik Bar i kjelleren.

Få oppdatert informasjon om arrangementet/programmet her.

Velkommen til en sprudlende kveld!

collage_FinalekandidaterFP16