Konsert: Kalandra

kalandra-promo-2016-4

Med teatralske liveopptredener forhekser Kalandra sine lyttere og tar dem med på et eventyr i musikalsk utfoldelse. Friskt ut fra deres sommerturné gjennom Tyskland, Italia og Danmark inviterer de til releasekonsert på Nordic Black Theatre & Cafeteatret.

Bandet kombinerer norsk og keltisk folklore med alternativ rock, og har varmet opp for artister som Eivør, Moddi, Frøder og Ólöf Arnalds. Dette blir deres mest ambisiøse konsert i Oslo noensinne med flere overraskelser i vente.

“”… Lydbildet var like storslagent som det var ømt og bombastisk; som musikkens svar på den norske fjellheimen var det et musikalsk landskap som kunne ta pusten fra noen og enhver… Kveldens høydepunkt? Definitivt! ”
Rune Fredstad – Shownytt 2016

Det blir kun lagt ut 130 biletter til salg(!), og billettsalget åpner fredag 14. okt, så vær tidlig ute!

Support:TBA
CC: 160
Inngang: 21:00
18.nov. 2016

Billettlink:
https://billetto.no/events/158296
(billettsalg starter på fredag 14. okt)