Barnas søndag: Family FUNKY Disco!

barnas_soulshock

DJ Soulshock spiller for hele familien! ta på deg danseskoa og bli med!

Family Funky Disco – dansing for store og små!

fra kl. 14:00 – gratis inngang

DJ Soulshock:
Oslo-baserte DJ SOULSHOCK er en av Skandinavias mest anerkjente og ettertraktede DJer, og har i over 10 år levert kvalitetsmusikk til folket, på regelmessige spillejobber overalt i verden. Han har opptrådt på arenaer og festivaler, i konserthaller, klubber og på private eventer over hele Norge, i Storbritannia, Mexico, Belgia, Portugal, Sverige, Danmark, Finland, Latvia og på Ibiza.

Han spiller sommerlige good vibes i form av Hip Hop, R&B, Dancehall, Moombahton, Kuduro, Global Bass, Afrobeats, Funk Carioca, G-House, UKG, 90’s, klassikere, Reggaeton og sine egne bassfylte remixer.

DJ SOULSHOCK har spilt sammen med, varmet opp for og DJet på den offisielle etterfesten til flere artister: Busta Rhymes, Bonde Do Role, Common, Clipse, Digable Planets, Dwele, Dj Premier, Fabolous, Fat Joe, Ghostface Killah, Jay Z, J. Cole, Just Blaze, Quest Love, Kid Ink, Kid Cudi, Masta Ace, Method Man, Madcon, Maxi Jazz (Faithless), Nas, Naughty by Nature, Notch, Redman, Snoop Dogg, Talib Kweli, Trevor Nelson, Timbuktu, Tinie Tempah og mange andre. Han DJet også på Jay Zs eksklusive private fest i Oslo og var i flere år DJen til en av Norges mest suksessfulle rapgrupper, Karpe Diem, som har blitt tildelt flere Spellemanpriser.

kl. 14:00 – 16:00 – gratis inngang