Oslo Doc Lounge – 8. november

VELKOMMEN TIL DOC LOUNGE!
*Valgvorspiel* *Weiner og Pizza*

8. november går amerikanerne til urnene for å stemme på om Clinton eller Trump skal bli deres neste president. En minneverdig kveld er det ingen tvil om at dette vil bli!

Vi i Doc Lounge ønsker å ta del i denne spesielle kvelden og anledningen ved å tilby et aldri så lite uhøytidelig ‘vorspiel’ for å lade opp til resten av valgnatten.

Vorspillet innebærer livemusikk, gratis pizza, og ikke minst visning av den anerkjente, originale og prisvinnende dokumentaren «Weiner»!

** Grand Jury Prize – BEST DOCUMENTARY – SUNDANCE film festival **

«Anthony Weiner var en populær politiker fra New York, nylig gift med sin gravide kone og med en lysende karriere som kongressmann. Plutselig kollapset alt, i det han publiserte et eksplisitt bilde av seg selv på sin egen Twitter-konto, og nyheten kom ut om hans gjentatte sexting, hvor han hadde sendt kompromitterende bilder av seg selv til en rekke kvinner. Skandalen som fulgte så ut til å ingen ende ta, og i denne dokumentaren får vi følge både hans kampanjeteam og familie på nært hold.» – Weiner tilbyr et humoristisk og underholdene innblikk i poltikken og privatlivets noen ganger vanskelige forening.

Dokumentaren har blitt kritikerrost både internasjonalt og i Norge. VG kjørte på med en sekser på terningen og kalte filmen et ‘Hysterisk fascinerende nærstudie av en politikers fall fra toppen’.

Se trailer her:
https://www.youtube.com/watch?v=nJ4FIGnJknk

Etter filmen vil bandet ‘The Trumps’ spille amerikanske coverlåter for videre oppkjøring til resten av natten. Det er bare å glede seg! NB: ingen sammenheng mellom bandnavnet og en sentral figur i det amerikanske valget..!

Vi gleder oss til å se deg!

NB: Caféteateret vil ikke vise selve valgsendingen. Men du har god tid til å komme deg hjem (eller et annet sted) for å se den der.
___________________________________________

DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)

Doc Lounge Oslo har månedlige dokumentarfilmvisninger, med oppstart i februar 2016. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

filmen begynner kl. 19:00 og koster kr 70/50

doc_lounge_oslo

for mer info sjekk Doc Lounge Oslo facebook page: https://www.facebook.com/docloungeoslo/