Barnas søndag: konsert med The Griot Brothers

griots-bros1

søndag 20. nov: «Miri»  Griot Brothers

kl 14:00 – gratis inngang

Solo Diarra og Ibou Cissokho kommer fra hvert sitt Vestafrikanske land men er født inn i hver sin kjente Griot familie. Ibou fra Senegal og Solo fra Burkina Faso. Griotkulturen fra Vest-Afrika har en lang historie med flotte historier som de ønsker å dele med resten av verden. Griotenes oppgave er å videreformidle tradisjonene til den kommende generasjonen og omverden. De skal fortelle historier, gi råd og være til inspirasjon for de yngre generasjoner. Tekstene formilder folkets historie, eventyr og sagn.

Solo Diarra: sang, djembetromme, n`goni
Ibou Cissoko: sang, kora

Griot Brothers fra Vest Afrika https://sites.google.com/site/iboukoracissokhocom/

 

musikalsk forestilling i samarbeid med Samspill International Music Network og deres Baluba prosjekt

forestilling kl. 14:00 – gratis inngang

www.samspillweb.no

barnas_sondag_2016_host_host