Konsert: Poing og Maja S.J. Ratkje

Tradisjonen tro holder Poing og Maja Ratkje konsert natt til 1. mai!

Screen Shot 2017-03-06 at 14.22.33

bilde fra poing.no

I 15 år har POING og Maja Ratkje tolket og formidlet sanger knyttet til arbeiderbevegelsen og sosialismen. I forlengelse av arbeidersang-tematikken fra den kritikerroste CDen «Wach auf!» (2011) har prosjektet «Kapital & Moral» vokst frem. Unnfangelsen markeres med en plateutgivelse av «Kapital & Moral» på Grappa Musikkforlag våren 2016. Platen er spilt inn hos Propeller i Oslo i samarbeid med superprodusenten Kåre Chr. Vestrheim.

 På «Kapital & Moral» fremfører POING og Maja S. K. Ratkje musikk og tekster av bl.a. Alf Prøysen, Rudolf Nilsen, John Lennon, Tom Waits og Kurt Weill/Bertold Brecht. Tematikken favner korrupsjon, slitne horer, penger og nød i de tyske Brecht-tekstene, og dobbeltmoral, samvittighet, kapital og moral, etikk/etos i de øvrige.