Kampenjazz: Live Foyn Friis

SØNDAG 2. APRIL KL 20:00
Kampenjazz presenterer: Live Foyn Friis
Live Foyn Friis: Vokal, David Aleksander Sjølie: Gitar, Jens Mikkel Madsen: Bass
Andreas Skamby : Trommer

billetter kan kjøpes i døra eller på forhånd her: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

11 LIveFoynFriis_pressphoto_300dpi_cmyk (3)
Foto Jacob Mark

Bandet Live Foyn Friis spiller musikk skrevet av sanger og komponist Live Foyn Friis, indie-jazz med pop-, rock- og elektronika-elementer. Bandet har spilt en rekke konserter i utlandet, og bygd seg opp et godt navn på den internasjonale jazzscenen. Med base i Danmark får du nå endelig mulighet til å høre denne norske vokalisten på hjemmebane.

Studio albumene «Joy Visible» og «Running Heart» ble begge nominert til Danish Music Awards for Beste Vocal Jazz Album. Live Foyn Friis har også vunnet prisene Young Jazz Composer i Danmark og Denmark’s New Jazz Star!

Etter livealbumet «With Strings» med strykekvartett, kommer oppfølgeren «Live Foyn Friis – with Aarhus Jazz Orchestra» ut i 2017.

Sjekk: https://livefoynfriis.com/