Slippkonsert: Sturla Stålsett «Glansdager»

sturla

 

fredag 10. mars kl. 20:00
inngang kr 150 (inkl. CD)

Denne kvelden presenterer jeg låter fra det nye albumet «Glansdager.» Med meg har jeg mine gode venner og fremragende medmusikanter Ragnar Moen, Magnus Larsen jr., Eli Wangberg og Baard Slagsvold – og gjestegitarist Kristoffer Lassen. Ikke nok med det: Først på scenen står en av min ungdoms musikalske helter, ingen ringere enn Harald Øhrn, med nye sanger.

For inngangsbilletten på 150,- får du albumet (CD) med deg hjem. Den første singelen fra albumet heter «Ikke legg på svøm», og ble sluppet fredag 10. februar. Sjekk den ut på i_tunes, Spotify, Tidal, WimP. Lytt også gjerne til forrige album, «Ingenting som før», så lenge – tilgjengelig på de fleste strømmeplattformer. Ta med deg venner og kolleger og halve slekta og unn deg en fredagskveld på stemningsfulle Cafeteatret. Hjertelig velkommen!