Konsert: Ary Morais & Band

ary1

fredag 19. mai kl. 21:00

Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker både lokalt og internasjonalt.

Ary Morais har startet et nytt band med anerkjente musikere fra Norge og skal spille en konsert på Cafeteatret i Oslo 19. mai for å promotere den nye Albumet “Sonho Caboverdiano”.

Han er gitarist, låtskriver og sanger opprinnelig fra Kapp Verde med tilknytning til Norge. De siste 10 årene har Ary Morais stått på mange scener i Skandinavia og resten av verden med tradisjonell Kappverdisk musikk med moderne vri sammen med anerkjente musikere både fra Norge, Brasil og Kapp Verde.

Etter utgivelsen av platen Abraço Tradicional i slutten av 2008 har Ary Morais & Band vært aktive både i den sosiale og kulturelle settingen. Musikkstilen kan best beskrives som en moderne versjon av tradisjonell musikk fra Kapp Verde som coladera, Morna, Batuque og Funana. Bandet består av 6 elementer bosatt i Oslo, og konserten blir gjennomført i nært samarbeid med Norsk Kulturråd.