Konsert: Myllargutens gammaldansorkester

myllarguten

Konsert med Myllargutens gammaldansorkester

fredag 16. juni kl. 21:00 – gratis inngang

Myllargutens gammaldansorkester har gitt ut sin andre hardtslående plate med gammaldans og allsangslägers. I den forbindelse kommer de tilbake til fantastiske Cafeteatret for å rocke sokkene dine! Kom for å oppleve hummer, kanari og sjarmerende sangstemmer, alt i kjent Myllargutens oumph-stil!

Dragestil: «Vi skal ikke ha no jævla live musikk!» er det bandet møter når de skal gjøre sin første opptreden. Det trengtes mye godsnakking og kompromiss før bandet endelig fikk slippe til og spille, til publikums store begeistring og jubel. Med hjerte for tradisjonell folkemusikk har bandet hentet bøtter med inspirasjon fra inn – og utland og gjort denne musikken til sin egen. Kanskje du har hørt musikken på en seter i Gudbrandsdalen eller fra en jordnær scene i Afrika, ja hvem vet! Med bass, rytme, gitar og ikke minst trompet og saksofon blir tonene til Dragestil vanskelig å kategorisere ned til en sjanger, heldigvis, men som band kan vi love at du kommer til å gynge med når det bitende rytmeorkesteret slår sine første toner. Ensemble holder til i Oslo og Akershus område.

Inngang: selvsagt gratis! Gammaldance og livemusikk til folket!

dragestil