Doc Lounge Oslo – 5. september

doc_lounge_Sept5

★VELKOMMEN TIL SESONGÅPNING TIRSDAG 5. SEPTEMBER★
PRE-CRIME OG FORMIDLINGSDUELL: NÅR MINORITY REPORT BLIR VIRKELIG
————————–————————–
Hva om en algoritme kunne forutse kriminell handlinger? Hva om teknologi pekte mot deg som fremtidig forbryter?
————————–————————–—-

Doc Lounge Oslo sparker i gang semesteret med dokumentaren «Pre-crime» og formidlignsduell mellom komiker Dag Sørås, leder for datatilsynet Bjørn Erik Thon og teknolog, forsker og grunder Gisle Hannemyr.

Pre-crime viser hvordan kunstig intelligens blir brukt i politiarbeid til å forutse hvilke personer som mest sannsynlig vil begå en kriminell handling i framtiden. Teknologi gjør det nå mulig å «forutse» kriminalitet og vurdere gjentakelsesfare, kunstig intelligens er kommet for å bli.

Med tanke på teknologiutviklingen som foregår og måten teknologien blir tatt i bruk, både i krig og i det sivile liv ; Hvorfor er vi ikke livredde? Hvorfor er det ikke flere av oss som setter spørsmålstegn ved denne utviklingen?

Før filmen inviterer vi til formidlingsduell! Hva må til for at folk bryr seg og begynner å følge debatten?
Er det vi humor, juss eller fakta som åpner øynene våre?

Dag Sørås, Gisle Hannemyr og Bjørn Erik Thon stiller til formidlingduell og har som oppgave å skremme oss til fornuft!

Trailer til filmen: https://www.youtube.com/watch?v=1icoelji15g

————————–—————
DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)

————————–—————
OM DOC LOUNGE OSLO:
Doc Lounge Oslo har fra Februar 2016 månedlige dokumentarfilmvisninger. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

Doc Lounge Oslo har månedlige dokumentarfilmvisninger, med oppstart i februar 2016. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

mer info:  https://www.facebook.com/docloungeoslo/