Kampenjazz: Rob Waring (Residerende kapellmester) – 25. februar

Søndag 25. februar kl. 20:00 – David Friedman/Rob Waring Duo

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

Foto 3 Rob konsert 2 25. februar
Foto: Käthe Øien

Med institusjonen residerende kapellmester får dere – vårt publikum – mulighet til å fordype dere i musikken til en av landets ledende musikere. Som residerende kapellmester vil noen av våre fremste musikere få mulighet til å prøve ut nye samarbeid og nytt musikalsk materiale i en konsert-setting.

Rob Waring er residerende kapellmester 2018, og dermed den femte i rekken. Han spiller tre konserter i februar og mars med tre forskjellige band – 11. og 25. februar og 11. mars.

David Friedman, Rob Waring: vibrafon/marimba

Duoen holdt en fantastisk konsert på Kampenjazz for vel fem år siden.

Nå får du anledning til å oppleve magien mellom de to perkusjonistene igjen!

Gled deg!

https://www.youtube.com/watch?v=8onOx0XUXC8

www.kampenjazz.com

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

informasjon om vår sesongen 2018 kommer snart