Konsert: Høstsalong

HØSTSALONG

Tirsdag 10. oktober kl 20.00

Billettpris: 200,-

Hostsalong

Velkommen til en stemningsfull og musikalsk salong i høstmørket.

Vi er tre kvinnelige artister, med ganske forskjellige musikalske universer som ønsker å slå oss sammen, og skape en innholdsrik konsert for publikum.

Dere kommer til å få høre vakker, norsk visepop, fra Kinè Kaborg, Jaques Brell og Thåstrøm på norsk, med Beate Myrvold, og nyskrevet Harpepop, med Marianne Jørgensen m/ band.

I god Pariser-salongtradisjon vil kveldens vert, Marianne Jørgensen, guide publikum gjennom konserten, binde innslagene sammen og sette et kontinentalt preg på kvelden! Hun har lang erfaring som vert og konfransier, og er kjent for å skape en inkluderende og raus stemning på de arrangementene hun er vertskap for.

Stikkord for konserter er Stemningsfullt, meningsfullt, kraftfullt, unikt og poetisk.

Beate Myrvold er låtskriver, vokalist og tekstforfatter, som har arbeidet som sanger og tekstforfatter i over 20 år. Hun har vært vokalist i bla Hippishit, og Bad Madam, og en rekke andre prosjekter. Hun har samarbeidet tett med Solfrid Molland, og har bla. skrevet flere tekster på hennes nye plate: Forventing.

Nå er Beate Myrvold i gang med et nytt musikalsk konsept,

«Møte i skyggen av månen» der Beate Myrvold tolker Thåstrøm, Brel og seg selv.

Med seg har hun Øyvind Grung, på cello, Dorina Komani, på piano og  Maria Bovin de Labbe på perkusjon

Marianne Jørgensen er låtskriver, vokalist og skuespiller.

Hun skiver musikk, synger og spiller keltisk harpe, og er i høst endelig i gang med å spile inn sin debutplate. Musikken hun lager kaller hun Harpepop, og den har referanser både til singer/songwriter sjangeren, 80-tallet. progrock og mer teatralsk musikk.

Med seg har hun ektemannen Erlend Sæverud på div. gitarer og vokal, og Preben Olram på div. instrumenter og vokal. Sammen skaper de en unik musikalsk sound , med harpe, gitar og vokal, som er både er vakker, tøft og overraskende. Tekstene er ofte eksistensielle og poetiske, mens melodiene er lyriske og kraftfulle.

Musikken blir beskrevet som episk, overraskende og vakker.

Kinè Kaborg  er en norsk låtskriver og gitarist som er kjent for en akustisk lyd med røtter i norsk folkemusikk med en moderne tvist.