Doc Lounge Oslo – 5. desember

Denne første tirsdagen i desember viser vi dokumentarfilmen Check it og arrangerer Skriv for liv, en verdensomspennende solidaritetskampanje og årets viktigste juleverksted.

DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)
————————–————-
Det er duket for sesongavslutning for Doc Lounge Oslo!

doc_lounge

OM FILMEN: Drevet av frustrasjonen over å konstant være utsatt for hatkriminalitet og vold, samler en gruppe unge homofile og trans-ungdommer seg og etablerer en gjeng. De vil slå tilbake. Bokstavelig talt. I veskene har de leppestift, kniver og ymse våpen. De er utradisjonelle, men blir snart den mest fryktede gjengen i Washington D.C. En sår og engasjerende dokumentar om å gi seg selv en sjanse, når ingen andre gjør det. Koste hva det koste vil.

TRAILER: https://youtu.be/LbrfTi9utNU

OM SKRIV FOR LIV: Hvert år skriver tusenvis av mennesker fra hele verden brev til noen de aldri har møtt. De skriver i solidaritet til personer som har vært utsatt for menneskerettighetsbrudd, og de skriver i protest til de ansvarlige myndighetene. Ett brev kan kanskje ignoreres, men tusenvis av brev er vanskelig å overse.

I årets «Skriv for liv» jobber Amnesty med seks ulike personer med veldig forskjellige historier. Det de har til felles er at de alle er menneskerettighetsforkjempere. Dette er mennesker som står opp for sine og andres rettigheter, ofte med stor personlig risiko, for å sikre verdighet for alle. Nå trenger de vår støtte.

https://www.amnesty.no/skrivforliv

doc_lounge_oslo

Doc Lounge Oslo har månedlige dokumentarfilmvisninger, med oppstart i februar 2016. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

mer info:  https://www.facebook.com/docloungeoslo/