Plateslipp: «Rondane» Audun Trio

Plateslipp for «Rondane» av Audun Trio, utgitt på Losen Records

onsdag 17. januar kl. 20:00

191-Audun-Trio-Rondane-450x450

Audun Barsten Johnsen piano og komposisjoner
Håkon Norby Bjørgo bass
Magnus Sefaniassen Eide drums

Coverfoto: Bjørn Lindgren

Billetter (selges kun i døra): 200/150 (Studenter/musikere) Barn gratis

Omtale av Fredrik Wandrup i Dagbladet:

Audun Trio består av Audun Barsten Johnsen på piano, Håkon Norby Bjørgo på bass og Magnus Sefaniassen Eide på trommer. Plata «Rondane» innledes med den lounge-sjarmerende «Joy» og etterfølges av pianotoner så lette og lyse at de kunne vært snøfnugg som stiger mot himmelen i stedet for å falle.

Umerkelig øker intensiteten, uten at flyten og den melodiøse driven som smyger seg ut av tonene fortaper seg. Midt oppi det hele reiser låta «Rondane» seg mot horisonten, som en ruvende, musikalsk bauta.