Kampenjazz: Rob Waring Residerende Kapellmester – 11. februar

SØNDAG 11. FEBRUAR KL 20.00

Rob Waring Residerende Kapellmester

Elin Rosseland – Vokal, Rob Waring – Vibrafon, Mats Eilertsen – Bass

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

Foto 1 11. feb rob konsert 1

Foto: Käthe Øien

Med institusjonen residerende kapellmester får dere – vårt publikum – mulighet til å fordype dere i musikken til en av landets ledende musikere. Som residerende kapellmester vil noen av våre fremste musikere få mulighet til å prøve ut nye samarbeid og nytt musikalsk materiale i en konsert-setting.

Rob Waring er residerende kapellmester 2018, og dermed den femte i rekken. Han spiller tre konserter i februar og mars med tre forskjellige band – 11. og 25. februar og 11. mars.

Rosseland-Waring duo har vi med stor glede hørt flere ganger. Nå kommer de som trio med Mats Eilertsen, en trio som ga ut plata «Trio» i 2007.

Mens Rosseland var fjorårets res.kamp. var Eilertsen den aller første i rekka. Det blir altså tre blad res.kamp. på scenen!

Tre lydhøre musikere med karakteristiske stemmer. I alle mulige kombinasjoner – solo, duett og trio.

https://www.vg.no/rampelys/musikk/musikkanmeldelse/elin-rosseland-trio/a/177456/

www.kampenjazz.com

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

informasjon om vår sesongen 2018 kommer snart