Kampenjazz: Avatar – 18. februar

Søndag 18. februar kl. 20:00 – Sanskriti Shrestha Avatar – i samarbeid med Samspill

Sanskriti Shrestha: tablas, Magnus Wiik: gitar/banjo, Erlend Albertsen: bass, Hans P. Kjorstad: fiolin, Henriette Hvidsten Eilertsen: fløyte, Andreas Wildhagen: trommer

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

Foto 2 18. feb avatar bilde

De fleste av oss kjenner i dag begrepet avatar fra film og spill – som den identiteten og framtoningen du velger når du trer inn i en interaktiv, fiktiv spillverden. Færre vet at begrepet er hentet fra hinduismen – en avatar er den framtoningen de hinduistiske gudene viser seg med når de stiger ned til vår materielle verden.

Sanskriti Shresthas band Avatar er en utforsking av hvordan østlig tradisjonsmusikk og vestlig samtidsmusikk kan utfylle hverandre. Bli med inn i en verden som bygger bro mellom og utforsker sammensmeltingen av øst med vest, nytt med gammelt, komponert med improvisert.

Kanskje viser avatarene deg sannheten om musikk – at den er over alt og i alt. 

https://www.youtube.com/watch?v=qTIi5Z-9Fgc

www.kampenjazz.com

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

informasjon om vår sesongen 2018 kommer snart