Værsågod – 13. februar – Veileder: Line Verndal

Vi ønsker velkommen til sesongstart av Værsågod – en vinsingsarena for profesjonelle skuespillere.

Line Verndal
13.februar klokken 20.00.

Med oss som faglig veileder for arrangementet har vi den fantastiske Line Verndal. Hun har bred erfaring innen teater, Tv og film. Hun har blitt nominert for beste kvinnelig skuespiller ved flere anledninger før hun vant Amandaprisen i 2011.

Vi er enormt stolt over å ha med en så dyktig skuespillerinne på Værsågodscenen.

Er du profesjonell skuespiller som ønsker å opptré? Besøk vår hjemmside www.vsgod.no for mer informasjon.

Ønkser du å være publikum? Kom som du er. Arrangementet er gratis og trenger ingen reservasjon. Husk å møte i god tid for å få gode plasser.

———————————————————-

Værsågod er et tilbud for skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

vs_god_Flyer-høst-17-1

Aktører som ønsker å være med må sende inn en prosjektbeskrivelse av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Våre samarbeidspartnere er Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret

kl. 20:00 – gratis