Konsert: Beckstrøm Kvartett

Torsdag 15. mars

Beckstrøm Kvartett

Konsertstart: kl 21.00

Billettpris: 150,- billetter kan kjøpes her: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales/3061778012 eller i døra

beckstrøm

Lars Beckstrøm er antagelig mest kjent som bassist og låtskriver i deLillos, men han har også gitt ut flere album på egenhånd og sammen med Beckstrøm Kvartett. I 2008 kom den kritikerroste debuten «Døgenikt» med kvartetten som landet en hit på NRKP1 sommeren 2008 med «Et Eksperiment». Nå, ti år etter kommer oppfølgeren «Gjest i mitt liv».

Kvartetten består av: Tov Ramstad (elbass, kontrabass), Marius Stegegjerde-Kristiansen (elektriske gitarer, kor), Lars Beckstrøm (akustisk gitar, vokal) og Bjørn Einar Hanstveit (trommer, perkusjon).

Lars Beckstrøm har skrevet flere av deLillos sine live-favoritter. De fleste vil huske titler som ”Den Feite Mannen”, ”Balladen om Kåre og Nelly”, ”Søster”, ”Uten Deg” og ikke minst ”Nittenåttifire” Ved siden av sitt virke i deLillos har Beckstrøm utgitt fire solo-album: ”Tett i tett” (1992), ”Lykkens kalosjer” (1997), ”Helium” (2003), og ”Drøm videre!” (2006). Disse har alle høstet gode kritikker og Beckstrøm har hatt radiohit’er med låtene ”Svigermor” og «Skjebne».