Konsert: Kortrøkk og Stemmekraft!

kortrøkk

lørdag 12. mai

Velkommen til en fantastisk konsert med Kortrøkk og Stemmekraft! Kortrøkk er et kor som garantert vil inspirere deg. De gir alt inn i sangen under ledelse av Marius Holth. Dette prosjektet har vært veldig populært de siste årene og nå holder vi vår første store konsert i Oslo! Kortrøkk synger pop, filmmusikk, sigøynermusikk og sanger som løfter sjela! Du får også høre sangere fra Stemmekraft sanggrupper som synger sanger som står deres hjerte nærmest! Vi har med oss et fantastisk band, som vil gi denne kvelden luft under vingene! Hjertelig velkommen!

Fri aldersgrense.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpnes kl.19:00 – Konserten begynner kl.20:00.
Varighet 120 min. inkl. pause.
Alle rettigheter.
Adkomst / kollektivtransport: Buss 37 til Politihuset, Trikk 18 og 19 til Munkegata.

Lett servering og alle rettigheter!

Dette arrangementet blir utsolgt raskt!
Kjøp billetter nå, på denne linken:
https://www.ticketmaster.no/event/kortrkk-stemmekraft-live-billetter/565453