Værsågod – med faglig leder Torbjørn Harr

Velkommen til Værsågod – en visningsarena for profesjonelle skuespillere!
Tirsdag 13.mars klokken 20.00
Ønsker du å vise arbeidet ditt?
Med oss som faglig veileder har vi Torbjørn Harr. Harr har bred erfaring med både teater og TV. Du kjenner han kanskje også fra Birkebeinerne, Mars og Venus eller fra scenen på Nationalteatret?
Besøk hjemmsiden til Værsågod for mer informasjon: www.vsgod.no
Ønsker du å være publikum? Da er det bare å dukke opp. Arrangementet er gratis og krever ingen reservasjon. Husk å komme i god tid for sikre deg en plass.
Vi sees!
thorbjorn-harr-pressebilde-headshot-sort-hvitt-foto-oe
foto: Øyvind Eide

 

vs_god_Flyer-høst-17-1

Værsågod er et tilbud for skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

Værsågod er et tilbud for skuespillere, gjerne i en etableringsfase, men også for erfarne skuespillere. Samtidig er dette et tilbud for publikummere til å se variert teater og skjulte talenter.

Aktører som ønsker å være med må sende inn en prosjektbeskrivelse av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Våre samarbeidspartnere er Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret