POING! med Maja Ratkje – natt til 1. mai

PoingMajaRatkje_Kapital&Moral_GeirDokken10

mandag 30. april
Billettpris: kr 200/150
Dørene åpner kl 20 og konsertstart kl 21.

Trioen POING består av Rolf-Erik Nystrøm på saxofon, Frode Haltli på akkordeon og Håkon Thelin på kontrabass. Sammen med vokalist Maja S.K. Ratkje er de blitt omtalt som norsk musikklivs fineste, frekkeste og mest nyskapende aktører.

Om deres seneste utgivelse ‘Kapital & Moral’ (2016) skrev Jazznytt at «det er forfriskende uironisk – morsomt og gravalvorlig på en gang». POING og Maja S.K. Ratkje har i en årrekke gjort Natt til 1.mai-konserter i Oslo. Med et repertoar som spenner fra Rudolf Nilsen via Brecht/Weill til Rage Against the Machine er dette konserter hvor det meste kan skje, også når det gjelder hvilke ekstra gjesteartister som kan dukke opp.