Værsågod – arena for skuespillere 10. april

Trond-Fausa-Aurvåg-560x580

med faglig veileder Trond Fausa Aurvåg

10. april kl. 20:00 – gratis inngang

Hva er Værsågod:
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Påmelding:
Send CV, hva du vil vise og bilde til vaersaagod.info@gmail.com

 

Hvordan oppfatter andre dette arbeidet? Klarer jeg gi publikum den fortellingen, situasjonen, følelsen som er intensjonen min? Det er kjempeviktig med tilbakemelding for utviklingen videre. – Tina Opsahl Hansen

 

FAGLIG VEILEDNING

Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid.

DATOER OG VEILEDERE VÅREN 2018: 

13. februar – med Line Verndal

13. mars – med Thorbjørn Harr

10. april – Trond Fausa Aurvåg

Tidligere faglige veiledere: Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke.

Værsågod drives av Andrea Wasrud, Thea Kathrin Hveem Nygaard og Barbro Bugge. Les mer her: vsgod.no