Konsert: «Ferden: Fra Østerdalen til Waikiki» Oslo Ukuleleklubb

ukelele
lørdag 2. juni
«Ferden: Fra Østerdalen til Waikiki».
Konserten begynner kl 20, dørene åpner 19:30.
Pris: 200 kr for voksen og 150 for barn/student/honnør.

Velkommen til konsert med koret Morsommere enn pent og Oslo Ukuleleklubb på Caféteateret kl 20.

Sammen skal vi legge ut på en spennende musikalsk reise fra Østerdalen i Norge, over Atlanteren til Waikiki på Hawaii. Det blir folketoner, filmmusikk, gamle slagere, nye slagere og et helt unikt lydbilde!

Oslo Ukuleleklubb har spilt sammen siden høsten 2017 og har siden den gang blitt en gjeng på tjue ukulister. Vi spiller variert popmusikk fra gamle slagere som “Stand by me” av Ben E. King til nyere hits som “Fix you” av Coldplay.

«Morsommere enn pent» er et blandakor på om lag 25 medlemmer med et tyngdepunkt i 30-40 årene. Vi har et repertoar som spenner fra folketoner via klassisk musikk til pop og rock, men tenderer mot mer rytmiske sanger.

Bass: Daniel Arthur (OUK).
Dirigenter: Magnus Fremstad (MEP) og Stine Lindseth (OUK).