Konsert: Madelen’s Request

Etter en uke i studio i april har Madelen’s Request spontant fått anledning til å spille en konsert på Cafeteateret. Bli med å fyll Cafeteatret og nyt en aften med god musikk og stemning

madelen2

Om bandet:
Madelen’s Request er et folkrock band basert i Oslo. Bandet ble startet av Aleksander Lorentzen høsten 2016 for å spille inn og gi ut materiale han hadde skrevet de siste årene. Aleksander fikk med ungdomskamerat Jonas Martinsen og de fant straks tonen som låtskriverduo.
Bandet er inspirert av 60-tallets musikktradisjon (Bob Dylan, The Byrds og Simon & Garfunkel ++.) Men til tross for et tradisjonsrikt sound jobber Aleksander og Jonas med å skrive dagsaktuelle tekster som kan treffe lytteren på flere nivåer. Elgitarist Marius Klevstad er heller ikke fremmed for et funky innslag som bredder det musikalske uttrykket.
Vakre harmonier, skranglete el-gitar, trainbeat og god stemning er likevel hovedingrediensene i bandets musikk og live-opptreden.

EPen Four Starters –> https://goo.gl/XB3g5f

Billettpriser:
Voksen: 180,-
Student: 120,-

konsert: kl. 20 (baren/kaféen er åpent fra ettermiddagen slik at du kan komme i god tid før konserten)

madelens