Konsert: Brelsk – Jaques Brel på norsk

marius holth

Sangene til Jacques Brel er tidløse. De handler om menneskets grunnleggende følelser, om sorg, svik, lidenskap og forelskelse. Historiene kan være sorte og rå, men aldri uten referanser til Brels store livstema, kjærligheten. Marius Holth har utviklet showet «Brelsk» med egne tolkninger av den Belgiske sang legenden. Når du kommer på konsert med Brelsk får du oppleve franske følelser og stor historiefortelling. Her er det virtuost trekkspill, en gråtende fiolin, symfoniske pianoanslag, en stødig bassgang og ikke minst en sterk stemme som forteller Brels historier på norsk. Jacques Brel er kjent som en av de viktigste stemmene i moderne Europeisk musikk kultur. Brelsk har hatt rundt 40 konserter over hele Norge og har vært profilert i Norsk Media. Vi ønsker deg velkommen til en musikalsk aften i lidenskapens tegn.

Marius Holth – vokal
Lise Giæver – piano
Almir Mescowic – trekkspill
Tarjei Nysted – fiolin
Christo Stangness – kontrabass

Oversettelser – Marius Holth og Jonn Riise.

https://www.ticketmaster.no/event/brelsk-jacques-brel-pa-norsk-billetter/576343

12 års aldersgrense Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpnes kl.19:00 –
Konserten begynner kl.20:00.
Varighet 120 min. inkl. pause. Alle rettigheter.
Adkomst / kollektivtransport: Buss 37 til Politihuset, Trikk 18 og 19 til Munkegata.